Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Starten doe
je zo!
         

Zo kies je de beste dekking voor je bedrijfsauto

Lequal
16 augustus 2024

Je doet er maar al te graag alles aan dat al het papierwerk voor je bedrijf goed is geregeld. Zo ook alle verzekeringen. Ben je met je bedrijfsauto regelmatig op de weg te vinden? Of ben je druk in de weer met het uitbreiden van het wagenpark voor het personeel? Dan is het afsluiten van een dekking voor je bedrijfsauto een echt must. Om je hier wat meer wegwijs in te maken, hebben we een paar belangrijke punten van aandacht voor je op een rijtje gezet.

De eerste stap? Maak een keuze uit een van de drie basisverzekeringen

Grofweg maken we onderscheid tussen een WA-verzekering, een WA+-verzekering en een All Risk verzekering. Je dient voor je bedrijf minstens in het bezit te zijn van deze eerste optie. Door de Wettelijke Aansprakelijkheid wordt schade aan anderen vergoed. Let er dan wel op dat onder meer diefstal, brand en ruitschade niet mee zijn verzekerd. Door alle kenmerken op een rijtje te zetten tijdens het verzekeren bedrijfsauto van Univé, weet je zeker dat je voor de volle 100% achter je keuze staat.

De verzekering kun je verder aanvullen met een of meerdere dekkingen

Wist je dat je ook de keuze hebt uit een of meerdere aanvullende dekkingen voor je bedrijfsauto? De verzekering is daardoor haarfijn af te stemmen op de specifieke situatie van je eigen bedrijf. Je kunt onder meer kiezen voor een:

  • Inzittendenverzekering
  • Pechhulp
  • Rechtshulp verkeer
  • Nieuwwaarderegeling
  • Eigen vervoerverzekering

Weet je niet precies wat voor pakket met aanvullende dekkingen het meest gunstig is voor je eigen bedrijf? Neem dan altijd even een keer contact op met de klantenservice van een verzekeraar. Er wordt graag samen met jou gekeken naar de mogelijkheden en je kunt vertrouwen op advies op maat voor je eigen bedrijf. En daar pluk je meteen de vruchten van.

Het afsluiten van een passende verzekering doe je in een paar klikken 

Je weet nu net even wat beter wat je zoal kunt verwachten van een dekking voor je bedrijfsauto. Weet je op dit moment al goed naar wat voor soort verzekering je voorkeur het meeste gaat? Het nodige papierwerk heb je erg makkelijk online geregeld. Je krijgt direct een goed beeld van wat de polisvoorwaarden zijn, samen met het bedrag dat je maandelijks betaalt. Dat geeft je meteen veel meer overzicht en je weet direct wat je van je nieuwe verzekering kunt verwachten.

Lequal

LEQUAL is een professioneel digital marketing bureau met vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en Apeldoorn. Een team van specialisten zet zich iedere dag in om het maximale rendement uit online marketing campagnes te halen! Hoe we dat doen? Door enthousiasme en ervaring van onze digital marketeers te combineren met data en (de laatste) technieken. 

Blog

Carrièrepaden in de VVT: de juiste baan kiezen


Zo kies je de beste dekking voor je bedrijfsauto


Lees meer
Starter
in beeld
Melanie Broekhuis
Liefdeskriebels
Lees meer